Young Europeans play Ancient Greek Theatre

 

 

Aischylos gaat weer een nieuw seizoen in. Natuurlijk met weer een nieuwe Griekse tragedie, maar met ingang van dit jaar ook in een andere samenstelling.
Onze regisseur Sjeng Verheijden heeft, na 16 jaar, besloten het artistieke stokje over te dragen aan een nieuwe generatie regisseurs. Wij zijn blij dat hij zo lang vol passie met ons gewerkt heeft aan dit project. Dank je, Sjeng, voor je enorme inzet voor 16 regionale projecten en 4 zomerprojecten. 

En nog een lid van het kernteam heeft besloten ons met ingang van dit seizoen te verlaten.
Ingrid van der Pal heeft vanaf 2005 deel uitgemaakt van de organisatie. Als hoofdorganisator van het Zomerproject heeft zij ervoor gezorgd dat wij 4 schitterende producties hebben kunnen realiseren in Griekenland. Weken die wij, het kernteam en alle deelnemers, nooit meer zullen vergeten. Dank je wel.

En nu dan een nieuw seizoen met twee nieuwe regisseurs. We stellen aan u voor: Jeroen Tessers (docent improvisatie, trainer en trainingsacteur) en Laurence Stas (actrice, theatermaakster, docente toneel). Zij zijn geen onbekenden voor ons. Beiden hebben deelgenomen aan de Aischylos projecten en mooie rollen neergezet. Samen storten zij zich met ons op de Griekse tragedie ‘Hippolytos’ van Euripides.

Wil je meer weten over het komende Winterproject, kijk dan op de pagina Winterproject 2018 / 2019.

Foto’s van de voorstellingen van Alkestis kun je bekijken in onze Fotogalerij.